Maak kennis met nieuwe aanvoerders: Koen en Kim

Afgelopen maand zijn 2 Jong Oranje spelers aan het aanvoerdersteam toegevoegd; Koen Vermooten (WOS) en Kim Mansveld (KNZB).

Ze stellen zich even aan jullie voor;

Mijn naam is Koen Vermooten, 25 jaar en ik ga proberen om samen met Young Professionals in de sport de komende tijd mooie dingen te realiseren. In het dagelijks leven ben ik, sinds mijn studie aan de USBO, werkzaam bij de Werkgeversorganisatie in de Sport (WOS). Samen met onze leden werken wij voor goede arbeidsvoorwaarden in onze sector (oa. CAO Sport). In mijn vrije tijd ben ik actief als voetballer bij USV Hercules in Utrecht, ben ik in de winter vaak terug te vinden in de Oostenrijkse bergen en probeer ik hier en daar nog een andere sport uit. 

– Koen Vermooten

Ik ben Kim Mansveld (23 jaar) en werkzaam op de afdeling Marketing en Communicatie van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) en nu ruim anderhalf jaar woonachtig in Utrecht. Nadat ik afgelopen zomer ben gestopt met wedstrijdzwemmen ben ik gaan hardlopen, daarnaast doe ik aan fitness en boksen.  Ik kijk er naar uit om samen met de andere aanvoerders een mooi programma op te zetten en de young professionals meer met elkaar te verbinden! 

– Kim Mansveld

De nieuwe aanvoerders beter leren kennen? Bekijk onze instagram take over highlight.

– Koen Vermooten & Kim Mansveld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: