Even voorstellen: nieuwe aanvoerder Pam Verdouw!

Sportief, ambitieus en energiek zijn 3 woorden die mij, maar ook het team van Jong Oranje omschrijven en juist daarom ben ik blij dat ik mezelf mag voorstellen als nieuwe aanvoerder binnen dit team.

Ik ben Pam Verdouw en werk met heel veel plezier als topsport coördinator bij de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. Ik ben zelf naast op de golfbaan actief op de tennisbaan, het volleybalveld en in de sportschool. Ik kijk er naar uit om mijn steentje bij te dragen aan het platform van Jong Oranje, young professionals in de sport.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: