Hoe het SOS-traject van de NOB voor een verandering in denk- en werkwijze heeft gezorgd

In de vijftiende aflevering van de Jong Oranje Podcast gaat aanvoerder Taner Kahraman in gesprek met Laura Slot en Janna Buitenrust Hettema over het SOS-traject van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) en de verandering in werkwijze.

Slagvaardig Organiseren Sport (SOS) is een subsidietraject waarin middelgrote en kleine sportbonden worden meegenomen in een nieuwe werkwijze en aanpak. Want hoe ga je om met nieuwe doelgroepen en verdienmodellen? Hoe zet je de sporter centraal? En waar is daarvoor aan ander gedrag nodig binnen de eigen organisatie?
Aanvoerder Taner Kahraman bespreekt met Laura Struik, online marketeer bij de NOB en Janna Buitenrust Hettema, op moment van opname verenigingsadviseur bij de NOB, hun SOS-traject. Naast de inhoud van het traject zoomen we ook in op wat het voor veranderingen dit ten gevolge heeft in de denk- en werkwijze. Ook komt aan bod hoe de hele organisatie is meegenomen en wat het belang is van persoonlijke ontwikkeling hierin.

De game changer van Laura en Janna komt uit een bekende hoek! Benieuwd?! Luister snel!
Volg Jong Oranje Young Professionals op Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte!

Luisteren kan via Spotify of andere platforms!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: