Sander Roege (KNVB): persoonlijke ontwikkeling zit in kleine dingen

In deze speciale podcast serie nemen we je mee in het belang van persoonlijke en professionele ontwikkeling met interessante gasten. In deze aflevering spreekt aanvoerder Taner Kahraman met Sander Roege (Prestatie- en Ontwikkelmanager, KNVB) over het belang van persoonlijke ontwikkeling en waarom dat juist in kleine dingen zit.

Sander is sinds dat hij voor de klas stond als gymdocent al geïnteresseerd in ontwikkeling van mensen en organisaties. Via verschillende betaald voetbalclubs is hij terechtgekomen bij de KNVB waar hij zich bezig houdt met een zo goed mogelijk prestatie- en ontwikkelklimaat in het voetbal. Dat doet hij met de spelers en stafleden van de nationale elftallen, via de opleidingen voor de hoogste trainersopleidingen en meer.

Sanders lees-top-5 over het belang van persoonlijke ontwikkeling:
– Het slimme onbewuste, denken met gevoel – Ap Dijksterhuis
– De edele kunst van not giving a f*ck – Mark Manson
– Denken als een generaal – Michiel Janzen
– Je ongekende vermogens – Anthony Robbins
– Het obstakel is de weg (Klassieke principes om van tegenslagen kansen te maken) – Ryan Holiday

In deze speciale podcast serie nemen we je mee in het belang van persoonlijke en professionele ontwikkeling met interessante gasten. In deze aflevering spreekt aanvoerder Taner Kahraman met Sander Roege (Prestatie- en Ontwikkelmanager, KNVB) over het belang van persoonlijke ontwikkeling en waarom dat juist in kleine dingen zit. Sander is sinds dat hij voor de klas stond als gymdocent al geïnteresseerd in ontwikkeling van mensen en organisaties. Via verschillende betaald voetbalclubs is hij terechtgekomen bij de KNVB waar hij zich bezig houdt met een zo goed mogelijk prestatie- en ontwikkelklimaat in het voetbal. Dat doet hij met de spelers en stafleden van de nationale elftallen, via de opleidingen voor de hoogste trainersopleidingen en meer.

Sanders lees-top-5 over het belang van persoonlijke ontwikkeling:
– Het slimme onbewuste, denken met gevoel – Ap Dijksterhuis
– De edele kunst van not giving a f*ck – Mark Manson
– Denken als een generaal – Michiel Janzen
– Je ongekende vermogens – Anthony Robbins
– Het obstakel is de weg (Klassieke principes om van tegenslagen kansen te maken) – Ryan Holiday

Benieuwd?! Luister snel!
Luisteren kan via Spotify of andere platforms!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: