Even voorstellen: nieuwe aanvoerder Lars van Opijnen!

Ik ben Lars van Opijnen en werkzaam als Eventmanager bij de KNLTB. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor verschillende tennisevenementen zoals de Davis Cup, Billie Jean King Cup (voorheen Fed Cup), NK Tennis, Congressen en nog veel meer. Sinds vorig jaar zomer ben ik ook verantwoordelijk voor verschillende Padel evenementen. Ik ben zelf ook actief op de tennis- & padelbaan en ben ook nog actief op het voetbalveld en golfbaan.

Verder zou ik mijzelf omschrijven als een sportief, ambitieus en sfeervol persoon en kijk er naar uit om mijn steentje bij te dragen aan het netwerkplatform Jong Oranje, young professionals in de sport. Verder kijk ik uit naar het Sneakergala om dit te organiseren samen met andere aanvoerders en leden van Jong Oranje.

Hopelijk ontmoeten wij elkaar daar of op een ander tijdstip!

Lars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: