Geeske van Wijk (KNWU), Pam Verdouw (NGF) en Peter Wiggers (NOC*NSF) over de Spelen achter de schermen

In een speciale aflevering van de Jong Oranje Podcast gaat aanvoerder Taner Kahraman in gesprek met Geeske van Wijk (KNWU), Pam Verdouw (NGF) en Peter Wiggers (NOC*NSF) over de Spelen van achter- en voor de schermen.

We hebben er allemaal van genoten; de meest succesvolle Olympische Spelen voor TeamNL in Tokio! En dan moet de Paralympische Spelen nog komen. Maar welk werk zit er achter de medaille en om de sporter heen? Aanvoerder Taner Kahraman bespreekt met Geeske van Wijk (teammanager topsport KNWU), Pam Verdouw (medewerker topsport NGF) en Peter Wiggers (projectleider games operations NOC*NSF) het reilen en zeilen de Spelen achter- en voor de schermen. Hoe gingen ze om strenge regels rondom Covid-19? Door welke emotionele achtbaan ga je in de weken voor en tijdens de Spelen? En uiteraard, wat is je mooiste sportmoment van de afgelopen Spelen?

Check snel de podcast via jou favoriete podcast platform en volg Jong Oranje Young Professionals op Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn. Dan blijf je altijd op de hoogte! 

Luisteren kan via Spotify of andere platforms!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: