Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Intervisiebijeenkomst ‘In Context’

Dit evenement is voorbij

Als young professional wil je het allemaal meemaken en laten zien wat je in huis hebt. Een uitdagende en ondernemende fase in je professionele leven, waarin je je razendsnel ontwikkelt. De kunst is dus om op tijd pas op de plaats te maken. Intervisie is daarin een middel om met elkaar te ontdekken en te verhelderen. Daarom biedt Jong Oranje voor alle young professionals de mogelijkheid om samen met sportcollega’s intervisie te volgen en jouw ontwikkeling verder te stimuleren.

Intervisie is een manier om werk gerelateerde problemen te analyseren en samen op zoek te gaan naar oplossingen of alternatieven in het gedrag. In veel gevallen wordt intervisie ingezet wanneer er een probleem is ontstaan of wanneer jij als young professional ergens tegenaan loopt. Intervisie kan dus goed worden gezien als een georganiseerde dialoog met als doel om problemen op te lossen. Het zorgt ervoor dat het vraagstuk wat op tafel ligt wordt onderzocht vanuit verschillende perspectieven, dat inzichten worden gedeeld, dat de nieuwe mogelijkheden worden uitgewisseld en dat er verbindingen ontstaan. Door het stellen van vragen en het delen van elkaars ervaringen kunnen deelnemers van elkaar leren, steun vinden bij elkaar en hun reflectie verdiepen.

In Context

In deze reeks van de serie intervisies richten we ons vizier op de omgeving waarin we ons bewegen. En meer specifiek (jouw rol binnen) de organisatie waarin je werkt. Hoe ziet die eruit? Past deze jou (nog)? Wat wens je voor de toekomst, welke richting wil je op en wat wil je nog aangaan met jezelf? Kortom, we staan stil en kijken vooruit met alles wat je in de voorgaande intervisies (en daarbuiten) over jezelf hebt geleerd. Hiervoor duiken we onder andere nogmaals, maar nu vanuit een breder perspectief, in het Enneagram. En maken we concreet welke vervolgstappen voor jou aan de orde zijn. Voor een frisse blik op je loopbaan!

Praktische informatie en aanmelden

Voor wie: Young Professionals die eerdere Intervisies hebben gevolgd
Wanneer: 20 januari 2023, 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Paluka, Zusterplein 22B, 3703 CB Zeist
Bijdrage: € 15,-  

Wist je dat werkgevers volgens de CAO Sport 1% van de loonsom moeten reserveren voor het opleiden en ontwikkelen van medewerkers? Informeer eens bij jouw werkgever of leidinggevende naar de mogelijkheden.

Deze intervisiebijeenkomst is een vervolg op de eerdere J.O.O.P. intervisietrajecten. Deelnemers aan de eerdere trajecten krijgen daarom voorrang bij het aanmelden voor de bijeenkomsten. Wanneer er plekken beschikbaar blijven zal deze intervisiebijeenkomst worden opgesteld voor andere young professionals. Wil jij als young professionals die niet heeft deelgenomen ook deelnemen aan intervisie? Bekijk dan ons onderstaande aanbod voor het voorjaar 2023.

Dit project wordt de sportsector aangeboden namens sociale partners en is financieel mogelijk gemaakt door het arbeidsmarktfonds Samen Presteren en de MDIEU-subsidie verstrekt door SZW.

Terug naar boven