Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Intervisiebijeenkomst ‘In je Element’

Als young professional wil je het allemaal meemaken en laten zien wat je in huis hebt. Een uitdagende en ondernemende fase in je professionele leven, waarin je je razendsnel ontwikkelt. De kunst is dus om op tijd pas op de plaats te maken. Intervisie is daarin een middel om met elkaar te ontdekken en te verhelderen. Daarom biedt Jong Oranje voor alle young professionals de mogelijkheid om samen met sportcollega’s intervisie te volgen en jouw ontwikkeling verder te stimuleren.

Intervisie is een manier om werk gerelateerde problemen te analyseren en samen op zoek te gaan naar oplossingen of alternatieven in het gedrag. In veel gevallen wordt intervisie ingezet wanneer er een probleem is ontstaan of wanneer jij als young professional ergens tegenaan loopt. Intervisie kan dus goed worden gezien als een georganiseerde dialoog met als doel om problemen op te lossen. Het zorgt ervoor dat het vraagstuk wat op tafel ligt wordt onderzocht vanuit verschillende perspectieven, dat inzichten worden gedeeld, dat de nieuwe mogelijkheden worden uitgewisseld en dat er verbindingen ontstaan. Door het stellen van vragen en het delen van elkaars ervaringen kunnen deelnemers van elkaar leren, steun vinden bij elkaar en hun reflectie verdiepen.

In je Element

Sparren met je collega’s uit hetzelfde veld, die stoeien met gelijksoortige thema’s. Volgens Ken Robinson is dat essentieel om werkelijk in je Element te geraken. Dat is waar passie en talent samenkomen en de magie van flow valt. Met die passie (voor de sport) zit het veelal wel snor. Maar waar jouw unieke bijdrage ligt, jouw toegevoegde waarde, is vaak nog niet helemaal helder. Daar gaan we in deze intervisie praktisch mee aan de slag. Door middel van creatieve, inspirerende opdrachten en onderlinge uitwisseling brengen we jouw element in het vizier. Zodat je met meer focus én plezier richting kunt geven aan je leven en loopbaan.

Praktische informatie en aanmelden

Voor wie: Young Professionals in de sport
Wanneer: 10 maart 2023, 09.00 – 13.00 uur
Locatie: Paluka, Zusterplein 22B, 3703 CB Zeist
Bijdrage: € 25,-  

Wist je dat werkgevers volgens de CAO Sport 1% van de loonsom moeten reserveren voor het opleiden en ontwikkelen van medewerkers? Informeer eens bij jouw werkgever of leidinggevende naar de mogelijkheden.

Dit project wordt de sportsector aangeboden namens sociale partners en is financieel mogelijk gemaakt door het arbeidsmarktfonds Samen Presteren en de MDIEU-subsidie verstrekt door SZW.

Terug naar boven