Over

Jong Oranje is het grootste netwerk voor jongeren werkzaam in de sport en draagt bij aan de persoonlijke én professionele ontwikkeling van jong professionals. Jong Oranje streeft naar het zijn van een vaste gesprekspartners op impactvolle thema’s in de sport die jong professionals op een één of andere manier raken. Denk hierbij aan het ontwikkelen van nieuwe lidmaatschapsvormen in de sport, goed werkgeverschap, persoonlijke ontwikkeling en andere belangrijke thema’s in de sport. Jongeren zijn immers de impactmakers van de toekomst!

Doel

Jong Oranje is opgericht in oktober 2015 en heeft als doel het faciliteren van jong professionals die werkzaam zijn in de sport op het gebied van:

  • Verbinden binnen de sport;
  • Samen inhoudelijk van waarde zijn voor de sport;
  • Netwerken buiten de sport.

Dit doen we door het organiseren van netwerk- en kennisdelingsbijeenkomsten en het organiseren van activiteiten gerelateerd aan sport door samen te werken met (sport)organisaties. Onze bijeenkomsten en activiteiten zijn voor iedereen die werkt in de sport en niet ouder is dan 35 jaar. Medewerkers van sportbonden, koepelorganisaties zoals NOC*NSF, sportorganisaties zoals de WOS, stagiaires, USBO, ZZP’ers, gemeenten, provincies en bedrijven. 

Jong Oranje aanvoerdersteam

Hoe doen we dit? Jong Oranje bestaat uit een aanvoerdersteam (bestuur) en uit haar leden (jongeren werkzaam in de sport tot en met 35 jaar). Het aanvoerdersteam bestaat uit jong professionals die (op vrijwillige basis) zorgen voor de uitvoerende organisatie van Jong Oranje. Jong Oranje staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bestaat uit 3 tot 8 aanvoerders. Het team bestaat momenteel uit:

Taner Kahraman – KNVB
Connect met Taner
Kim van der Hammen – NOC*NSF
Connect met Kim
Kim Mansveld – KNZB
Connect met Kim
Pam Verdouw – NGF
Connect met Pam
Koen Vermooten – WOS
Connect met Koen
Lars van Opijnen – KNLTB
Connect met Lars

Wij zoeken versterking!

Ter uitbreiding van het aanvoerdersteam zijn we op zoek naar nieuwe aanvoerders met affiniteit op Marketing of Communicatie

Aanvoerder Marketing & Communicatie

Heeft bovenstaande vacatures jouw interesse gewekt? Stuur dan je gegevens en een korte motivatie naar jongoranjenetwerk@gmail.com en dan nemen we snel contact op. Uiteraard zijn we ook bereikbaar voor meer informatie over de vacature.

%d bloggers liken dit: