De Jong Oranje Podcast

Op deze pagina vind je het overzicht van alle afleveringen van de Jong Oranje Podcast! De Podcast die het werk van young professionals centraal stelt en op de hoogte houdt van ontwikkelingen in de sport!

Jong Oranje Podcast – Jules Holleboom (KNWU) over de ontwikkeling en learnings van Fondo, de trainingsapp van de KNWU

Welke doelgroepen bedient de KNWU nog niet wat zijn de behoeften van deze groep? Deze vraag leidde uiteindelijk tot de ontwikkeling van de trainingsapp: Fondo! Aanvoerder Taner Kahraman bespreekt met Jules Holleboom (KNWU) hoe deze innovatie zich heeft ontwikkelt, welke learnings daaruit te halen zijn voor de sport in zijn geheel en wat überhaupt belangrijke randvoorwaarden zijn om te gaan innoveren als sportorganisatie.

Jong Oranje Podcast – Esli de Kok (KNRB) en Tim Jenniskens (Fanbased) over waarom en hoe je aan de slag moet met je persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap zijn belangrijk in ieders loopbaan en zeker in die van young professionals in de sport. Aanvoerder Taner Kahraman bespreekt met Esli de Kok (KNRB) en Tim Jenniskens (Fanbased) waarom je persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk is, wat de kern hiervan is en hoe je daar stappen in zet. En wat voor belangrijke plek je omgeving (collega’s, vrienden, familie) heeft in de stappen van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jong Oranje Podcast – Roel van der Weide (NOC*NSF) over clubkadercoaching

In de ontwikkeling van sportende kinderen zijn trainers en coaches van groot belang. In de derde aflevering van de Jong Oranje Podcast bespreekt aanvoerder Taner Kahraman met Roel van der Weide (NOC*NSF) wat clubkadercoaching is, waarom het zo belangrijk is en welke resultaten naar voren komen uit de eerste pilot die is uitgevoerd in samenwerking met gemeenten en sportbonden.

Jong Oranje Podcast – Sharuska Smelik (KNVB) over verenigingsadvies in tijden van de coronacrisis

In de tweede aflevering van de Jong Oranje Podcast gaat aanvoerder Taner Kahraman in gepsprek met Sharuska Smelik (KNVB) over hoe verenigingen worden getroffen door de coronacrisis en hoe ze omgaan met alle maatregelen rondom het coronavirus. Ook bespreken we wat voor invloed deze situatie heeft op het werk als verenigingsadviseur.

Jong Oranje Podcast – Stéphan Kuijpers (NHV) over de ontwikkeling van Beach Handball

In deze pilot aflevering van de Jong Oranje Podcast gaat aanvoerder Taner Kahraman in gesprek met Stéphan Kuijpers (NHV) over de ontwikkeling van Beach Handball. Naast de mogelijke olympische status van de snelgroeiende sport, bespreken we ook de uitdagingen en vooruitzichten van het Beach Handball.

%d bloggers liken dit: