Jong Oranje Ontwikkeltrajecten


Bijdragen aan een structurele, positieve leercultuur in de sport; daar zetten we als Jong Oranje Young Professionals ons voor in!
Op deze pagina vind je alle informatie rondom 2 ontwikkeltrajecten waar je vanaf maandag 10 mei voor kan inschrijven.

Waarom bieden we dit aan?

“Op lange termijn is je menselijk kapitaal je belangrijkste troef, zowel als individu als organisatie. Je beleid en investeringen op (persoonlijke en professionele) ontwikkeling is de indicator waar je over 20 jaar staat.” (Bill Gates)

(Vrij vertaald van Bill Gates)

Het belang van opleiden en ontwikkelen van mensen staat buiten kijf. We moeten streven naar een structurele en positieve leercultuur. Helaas loopt de sport hierin achter; een op dit onderwerp magere en niet-vooruitstrevende CAO en voorzichtige werkgevers zorgen ervoor dat de sportsector kleine tot geen stappen zet op dit gebied.

Jong Oranje zet hier een streep onder. We streven naar een sportsector waarin wordt geïnvesteerd in mensen en opleiding en ontwikkeling hoog op de agenda staat en medewerkers kunnen floreren. Op weg naar steeds een betere versie van jezelf. Voor jezelf, je collega’s, je organisatie en de sport.
Daarom bieden we, met dank aan arbeidsmarktfonds Samen Presteren en het Europees Sociale Fonds (ESF), ontwikkeltrajecten aan die je verder brengen op het gebied van je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.
Daarnaast zijn we een voorbeeld voor een collectieve aanpak hierin, waarin ook en juist alle sportorganisaties eenzelfde aandacht en middelen kunnen besteden aan hun medewerkers.


Wat bieden we aan?

50 ontwikkeltrajecten: Talentscan en 4 verdiepende coachingsgesprekken

Als young professional wil je het allemaal meemaken en laten zien wat je in huis hebt. Een uitdagende en ondernemende fase in je professionele leven, waarin je je razendsnel ontwikkelt. De kunst is dus om op tijd pas op de plaats te maken. Stil te staan bij jouw eigen drijfveren, talenten en missie. Waar krijg jij energie van, wat is jouw toegevoegde waarde, in welke richting wil je je verder ontwikkelen en hoe kun je dat vanuit je passie voor sport vervolgens vormgeven in je dagelijkse (werkende) leven.

Een compact ontwikkeltraject waarin je je in vier etappes bezint op wezenlijke (loopbaan)thema’s. Die je fundament verstevigt en richting verheldert. Die zorgt voor jouw unieke topvorm en impact.

Voor dit traject vragen we om een eigen bijdrage van €75,- (exclusief BTW) en wordt uitgevoerd door Paluka.

300 accounts voor de online opleidingsbibliotheek van GoodHabitz

GoodHabitz is hét platform waarmee je direct aan de slag kan met een grote diversiteit aan online trainingen en masterclasses. In 1 klik zit je in een masterclass van Ben Tiggelaar over gedragsverandering en 1 klik verder zit je in een online cursus over ‘the elevator pitch’, ‘excel voor gevorderden’ of ‘agile’!

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen en duizelen de meer dan 150 online trainingen je?! Doe dan de Goodscan, waarmee je inzicht krijgt wat voor jou de beste trainingen zijn op basis van een vragenlijst.

Ga zo snel mogelijk aan de slag, want het gratis traject wordt aangeboden van 10 mei 2021 t/m 1 mei 2022.

Noot: De KNVB en NOC*NSF zijn al aan de slag met GoodHabitz, hartstikke goed! Dit aanbod is dus alleen bedoeld voor overige young professionals in de sport.

Bekijk hieronder de infographic over de ontwikkeltrajecten en check de brochure voor meer informatie over het individueel ontwikkeltraject (J.O.O.P.) van Paluka.
Luister ook de speciale Jong Oranje Ontwikkelpodcast, een serie waarin we met interessante gasten inzoomen op het belang van (persoonlijke) ontwikkeling. In de eerste aflevering hoor je in 12 minuten alles over de ontwikkeltrajecten, met ook aan het woord Inge van den Broek, founder en coach bij Paluka.


Schrijf je in!

Inschrijven kan vanaf maandag 10 mei 2021, vanaf 17:30, na de online kick-off sessie.
Schrijf je via onderstaande links in voor 1 van de 300 GoodHabitz accounts (*KNVB en NOC*NSF uitgesloten) of 1 van de 50 individuele ontwikkeltrajecten van Paluka!


Vragen?

Heb je een vraag over de ontwikkeltrajecten? Je kan ons bereiken via
📧 jongoranjenetwerk@gmail.com of via onze socials:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: