SPEAKERGALA 💻💡🎉

Op deze pagina vind je alle informatie rondom het SPEAKERGALA!

Het jaarlijkse Sneakergala van Jong Oranje Young Professionals kan helaas geen doorgang vinden vanwege de maatregelen rondom het corona virus.
Daarom dit jaar geen Sneakergala, maar SPEAKERGALA!

Update vrijdag 20-11-2020

Vandaag is het Jong Oranje Speakergala! Alle deelnemers hebben een mail ontvangen met alle benodigde informatie. Heb je daar vragen over? Neem dan contact op via jongoranjenetwerk@gmail.com.

Neem je geen deel aan een van de sessies van het 𝗦𝗽𝗲𝗮𝗸𝗲𝗿𝗴𝗮𝗹𝗮? Geen stress, de ochtenddeuntjes (9:00-9:30) en de VrijMiBo met quiz (16:30-17:30) is voor iedereen toegankelijk! Tune in:

Het jaarlijkse Sneakergala van Jong Oranje Young Professionals kan helaas geen doorgang vinden vanwege de maatregelen rondom het corona virus.
Daarom dit jaar geen Sneakergala, maar SPEAKERGALA!


Het Speakergala is volledig online en heeft als thema ‘Your digital footprint’. Want hoe profileer je jezelf online? En welke skills kan je leren als je op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging? Als we één ding zeker weten, is dat ook na de corona crisis de digitale wereld alleen maar groter zal worden.

Het Speakergala is op 20 november en opgedeeld in verschillende sessies en een afsluitende online vrijdagmiddagborrel mag natuurlijk niet ontbreken! Je kan je voor één of meerdere sessies aanmelden en gezellig aanschuiven bij de borrel.

Wanneer? Vrijdag 20 november 2020
Waar? Online!
Benodigdheden? Een pc/laptop waarop je de sessies kan volgen en een flinke dosis energie & gezelligheid! In de week voorafgaand aan het Speakergala ontvang je een mail met aanvullende informatie.
Kosten? Deelname aan de hele dag kost €25,- Dan kan je bij elke sessie aanwezig zijn en krijg je een exclusief presentje na het Speakergala! Je kan je ook inschrijven voor losse sessies. Na je inschrijving ontvang je een Tikkie van ons.
Voor wie? Alle young professionals in de sport.
Let op: Aanmelden kan tot en met woensdag 18 november!

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Via onze social kanalen en deze pagina zie je de komende weken meer informatie over de gastsprekers en de sessies.
Volg Jong Oranje dus op Instagram, Twitter en LinkedIn!

%d bloggers liken dit: