Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Even voorstellen: Sander Kruis – commercieel directeur bij Team Visma | Lease a Bike

Op vrijdag 12 april vindt het jaarlijkse Sneakergala weer plaats. Een avond vol inspiratie, netwerken, kennisdeling en gezelligheid. Met trots kondigt Jong Oranje de eerste spreker van de avond aan: Sander Kruis, commercieel directeur bij Team Visma | Lease a Bike. 

Kruis (31) begon zijn carrière in 2013 bij Blanco Pro Cycling als marketing- en communicatiemedewerker. Binnen een aantal jaar groeide hij door tot commercieel manager en per 1 januari 2024 zelfs commercieel directeur. “Toen ik binnenstapte bij deze ploeg, had ik nooit verwacht waar het toe zou leiden. Inmiddels loop ik er meer dan tien jaar rond. Voor wat we destijds met drie mensen deden, hebben we nu meer dan tien collega’s rondlopen. Sportief zijn we gegroeid van de onderste regionen van de WorldTour tot het winnen van drie grote rondes in een seizoen. Het tekent de ontwikkeling die we als ploeg en organisatie hebben doorgemaakt,’’ aldus Sander.

Groei; het woord dat de ploeg van onder andere Richard Plugge en Merijn Zeeman kenmerkt de afgelopen jaren. Ook de komende jaren blijft dit de belangrijkste ambitie van de wielerploeg. En laat dát nou perfect overeenkomen met de ambitie van Jong Oranje. Sander: ‘Ik geniet ervan om dagelijks samen te werken met professionals en mensen met passie voor hun vak. Als ik naar Jong Oranje kijk dan zie ik alleen maar jonge mensen die passie uitstralen voor wat ze doen. Ik kijk er naar uit iedereen te spreken bij het Sneakergala!’

Over het sneakergala
Het Sneakergala is het grootste jaarlijkse evenement van Jong Oranje. Op 12 april vinden 150 young professionals (stagiair t/m 35 jaar) werkend in of met de sport, van Ajax en Nederlandse Loterij tot KNHB en TIG Sports, hun weg naar Utrecht voor het mooiste sportfeest van het jaar! Vorig jaar waren we stijf uitverkocht en de belangstelling is ook dit jaar weer groot. Drie sprekers nemen ons, onder leiding van een presentator, in collegetour-setting mee in hun werk in de sport. Vorig jaar waren dat Bart Vriends (Sparta Rotterdam) en Wilco Nijland (CEO Sportworx). Dit jaar is dat dus, onder andere, Sander Kruis. Vervolgens gaan de stoelen weg en is het tijd voor extra gezelligheid, hapjes, drankjes en netwerken.

Leg je mooiste sneakers maar vast klaar en wees erbij!

📍 De Utrechter, Vredenburg 40 – Utrecht
⌚ Inloop vanaf 20:00 uur
🗣 Gastspreker Sander Kruis – Commercial Director van Team Visma | Lease a Bike en Esther Huijsmans – Feminine Leadership Mentor en UEFA Venue Director
😍 De overige sprekers en voorzitter worden nog bekend gemaakt…
🎟️ De kaartverkoop is gestart! De verwachting is dat de tickets er snel doorheen gaan, dus wees er snel bij!

Terug naar boven