Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Jong Oranje is opgericht in 2015, speciaal voor alle young professionals (< 35 jaar) werkzaam in de sport. En ja, dat is sport in de breedste zin van het woord. Onze leden werken voor onder andere overkoepelende sportorganisaties (o.a. NOC*NSF, WOS), betaald voetbal organisaties (o.a. Ajax), gemeenten (o.a. Almere), sportbonden (o.a. KNVB, Watersportverbond), commerciële organisaties (o.a. Yellow Jersey) en ga zo maar door. Als jij in je werk nauw betrokken bent bij de sport en je bent onder de 35 jaar, is Jong Oranje jouw place to be!

Verbinden en kennisdelen, daar draait het voor ons om. Stap één daarin is het vormen en (door)ontwikkelen van een gezellig en hecht netwerk van young professionals. Vervolgens voegen we waarde toe aan dat bestaande netwerk, door het aanbieden van evenementen, masterclasses en ontwikkeltrajecten. Zo werken we als Jong Oranje aan een ontzettend leuk en leerzaam platform, vol met gezellige en enthousiaste young professionals uit de sport.

In maart van 2023 is door het bestuur een nieuw Jong Oranje Visiedocument opgesteld. In dit document vind je de plannen voor de komende twee jaar. Benieuwd? Het visiedocument lees je hier:

Terug naar boven