Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Het sneakergala is een jaarlijks netwerkevenement voor young professionals uit de sport, gemeenten en het bedrijfsleven met als centrale thema Sport. Zoals de naam al suggereert: op je sneakers in een jurk of pak jouw netwerk vergroten door met een vernieuwende blik over sport te praten.

Voor wie is het Sneakergala?
Het Sneakergala wordt georganiseerd door en voor Jong Oranje. Samen vormen wij een breed netwerk van young professionals in de sport, gemeenten en het bedrijfsleven. Het Sneakergala is in de basis bedoeld om alle jonge professionals uit de sport te verbinden met elkaar en hen een podium te geven waar ze samenkomen. Wij staan aan de basis van de toekomst van onze organisaties, zijn leergierig, vernieuwend en ambitieus. Wij zijn immers de impactmakers van de toekomst!

Houdt onze evenementenpagina en socials in de gaten voor meer informatie over de locatie en invulling van het Sneakergala 2025!

Vind jij het organiseren van evenementen leuk en wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie impactmakers in de sport? Neem dan contact op met Paulien, bestuurslid evenementen, via paulien.van.den.boogaard@wijzijnjongoranje.nl.

Terug naar boven