Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Wil jij alles leren over jouw vakgebied van een sportcollega die zijn of haar sporen daar ruimschoots in verdiend heeft? Heb jij een sporticoon die je graag eens hoort vertellen over zijn of haar leven als sporter? Tijdens de masterclasses doen we allebei: we wisselen masterclasses op persoonlijke en professionele ontwikkeling met elkaar af.

Naomi van Ass – Voormalig tophockeyster en Olympisch kampioen

Naomi van As behoeft met haar twee gouden plakken amper introductie. Zet daar een presentatrice als Suse van Kleef naast, en je hebt een prachtig evenement. Naomi inspireerde meer dan 50 young professionals en gepassioneerde sportcollega’s met al haar verhalen. Van een militaire drill in Alicante als fundament voor een gouden plak, een haat-liefde verhouding met scheidsrechters en haar visie op de huidige generatie, tot de avonturen in het Olympisch dorp en tegenslagen na het mislopen van de gouden plak in 2016.

Jan Lammers – Sportief Directeur F1 Dutch Grand Prix

Na de vorige masterclass met Wilco van Schaik, algemeen directeur van NEC Nijmegen, waren we nu te gast op het prachtige circuit van Zandvoort. Jan Lammers nam ons mee in de wereld van Formule 1, de verbinding tussen ondernemen en topsport, en hoe je het beste uit jezelf haalt. We maakten de balans op: sportief succes, tegen welke prijs? Na deze inspirerende sessie lunchten we met elkaar en kregen we een rondleiding op het indrukwekkende Circuit Zandvoort. 

Wilco van Schaik – Algemeen directeur NEC Nijmegen

In een volle zaal in het Goffertstadion van NEC Nijmegen sprak Wilco van Schaik voor 25 enthousiaste young professionals. Zijn pakkende presentatie en de passie waarmee tour guide Peer ons vervolgens meenam door het stadion maakte de dag meer dan geslaagd!

Ook onze opleidingspartners, Goodhabitz en Fanbased waren er bij! We kijken ernaar uit om onze samenwerking verder te zien groeien in het nieuwe jaar.

Terug naar boven