Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Terugblik Olympische Spelen met Naomi van As

Wauw, wat was dit gaaf! Woensdag was zo’n voorbeeld van waarom we doen wat we doen. De hele dag zat bomvol met prachtige evenementen. 50+ young professionals en sportliefhebbers wisten Eindhoven te vinden voor veel netwerken, grote namen uit de sport, inspiratie en bovenal heel veel gezelligheid. Dank voor al het enthousiasme!

Dennis Warmerdam over topsport en tegenslagen

Dennis nam de groep van 15 sportliefhebbers en alumni van de opleiding Sport van Morgen mee in zijn verhaal. En wat voor verhaal. Als ervaringsdeskundige en topsporter weet Dennis precies hoe het is om veerkrachtig te zijn en juist op te staan op het moment dat het even tegenzit.

Als hockeyer bij Bloemendaal, één van de grootste clubs van de wereld, en voormalig international, wil hij wekelijks presteren. Zijn hele carrière bleef hij groeien, elke keer weer een stap verder. Tot hij ziek werd. De diagnose kanker gooide roet in het eten, een armamputatie bleek onvermijdelijk en een groot afscheid bij zijn toenmalige club Pinoké volgde.

Als je door een verschrikkelijke ziekte jouw favoriete sport gedag moet zeggen, is het de grootst mogelijke uitdaging om jezelf uit de put te vechten. Totdat een wonder zich ontvouwde. Tijdens een last-minute operatie werd zijn arm, en daarmee zijn carrière, gered. Hij haalde zijn stick weer uit de kast en knokte zich naar het Nederlands elftal.

Over de opleiding Sport van Morgen
Als sportprofessional kan je met de opleiding Sport van Morgen, waar Dennis als coach actief is, aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Al 100 sportcollega’s, verspreid over 30 sportorganisaties, deden mee in de eerdere edities. In het najaar van 2024 begint de nieuwe lichting. Lees meer en meld je aan!

Naomi van As over haar gouden medailles en de verwachtingen voor
de Olympische Spelen van ParijsNaomi van As behoeft met haar twee gouden plakken en meer dan 200 interlands amper introductie. Zet daar een top presentatrice als Suse van Kleef (NOS) naast, en je hebt een prachtig evenement. Naomi inspireerde meer dan 50 young professionals en gepassioneerde sportcollega’s met al haar verhalen.

Van een onaangekondigde militaire drill in Alicante als fundament voor een gouden plak, haar haat-liefde verhouding met scheidsrechters – ze vond haar ontvangen kaarten natuurlijk écht geen kaart waard – en haar visie op de huidige generatie – die volgens haar wéér goud gaan pakken -, tot de avonturen in het Olympisch dorp – waar ze als echte fangirls op jacht gingen naar selfies – en tegenslagen na geen derde gouden plak in 2016.

Wil jij op jouw evenement ook sportliefhebber voormalig voetbalster Suse van Kleef als host? Check www.susevankleef.nl!

Netwerkborrel in de prachtige GoodHabitz Lounge in het Philips StadionDe tickets voor de netwerkborrel waren binnen een mum van tijd weg. Niet gek, als op zo’n mooie plek in het Philips Stadion de hapjes en drankjes al voor je klaarstaan. Tegen het einde van de middag verkasten we met een grote groep van 30 man van SX Eindhoven naar het stadion van de huidige landskampioen. Dankzij onze partner GoodHabitz waren we te gast op deze mooie locatie met uitzicht op het veld.

Binnen no-time wist men elkaar te vinden en werd er volop gepraat over baankansen en nieuwe samenwerkingen. Mooi ook dat er zodoende meerdere mensen bezig zijn om iemand nu aan een nieuwe baan in de sport te helpen, en wij als Jong Oranje binnenkort met een aantal nieuwe organisaties om tafel gaan om samen te werken.

Je kan nog tot oktober gratis aan de slag met alle online trainingen en assessments van GoodHabitz. Met hun thema’s, waaronder de teamrollen waar Naomi over vertelde, rond je binnen een kwartier je eerste module af. Korte trainingen, veel impact! Meld je aan!

Terug naar boven