Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Kennisdeling tussen young professionals in de sport is één van onze kernpijlers. Daar zetten we dan ook ruim op in. Dit doen we met het Jong Oranje Ontwikkel Programma, kortweg JOOP. In dit traject bieden we diverse mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling aan. Ons doel? Ervoor zorgen dat elke Jong Oranje speler zich kan blijven ontwikkelen, ongeacht functie, senioriteitsniveau of organisatie.

Wat bieden we aan?

We hebben een droom: een ontwikkelpad met duidelijke opleidingsmogelijkheden voor élke young professional in de sport. We werken daarom hard aan de creatie van het Jong Oranje Ontwikkel Programma (JOOP). Je ontwikkeling staat immers nooit stil. Vanaf het moment dat jij je aanmeldt als Jong Oranje speler, zorgen wij ervoor dat er direct een ontwikkeltraject voor je klaarstaat. Of je nou 18 of 30 bent, en of je nou werkt als communicatiemedewerker bij de KNHB, beleidsadviseur sport bij de gemeente Almere of actief op de commerciële afdeling van Ajax.

Gelukkig hoef je in de tussentijd niet stil te zitten. De afgelopen jaren is een krachtig netwerk aan opleiders samengesteld. En dat biedt veel kansen, nu al!

Terug naar boven