Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Ook Naomi van As is er bij! | Voorbeschouwing Olympische Spelen, gratis toegang!

We zijn trots dat we met jullie mogen delen dat Naomi van As onze spreker is voor ons Olympisch evenement op 22 mei in Eindhoven! We zijn te gast voor een prachtig dubbelprogramma in het mooie SX Eindhoven, dé sportmarketinghub van Nederland, en het Philips Stadion. In het bekende collegetour format duiken we met Naomi van As en Suse van Kleef in de wereld van de Spelen. Daarna borrelen en praten we na in de Goodhabitz box in het Philips Stadion. 

Naomi van As behoeft amper introductie. Ze won alles wat er te winnen valt. Naomi werd gedurende haar 229 interlands Europees-, Wereldkampioen en tweevoudig Olympisch kampioen. Bovendien won ze de Hockey World League, de Champions Trophy en is ze twee keer uitgeroepen tot beste hockeyspeelster van de wereld. Momenteel maakt ze samen met Ellen Hoog de podcast ‘Ellen & Naomi: Super Sunday‘.

Ben jij stagiair of young professional (< 35) in de sport? Dan is de toegang voor jou helemaal gratis! Ook de optionele masterclass met Dennis Warmerdam is kosteloos toegankelijk, dankzij onze partner Fanbased.

Terug naar boven