Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Suse van Kleef dagvoorzitter Masterclass Eindhoven

Suse van Kleef presenteert op woensdag 22 mei de masterclass van Jong Oranje Young Professionals in Eindhoven! Suse was lange tijd correspondent in Groot-Brittannië voor de NOS en werd daarna de eerste vrouwelijke voetbalcommentator van Nederland. Verder werkt ze onder andere als presentator bij Langs de Lijn en zit ze regelmatig aan tafel bij Jeroen & Sophie en Op1.

Bij de masterclass met Suse van Kleef zijn we te gast in SX Eindhoven én in het Philips Stadion voor een uniek en dubbelprogramma. En hoe kan het anders, dan dat we ons richten op de aankomende Olympische Spelen in Parijs.  Er wordt de hele dag een fantastisch en gratis programma aangeboden in Eindhoven. Dit organiseren wij in samenwerking met onze partners Fanbased en GoodHabitz. 

De verbinding tussen sport en Suse van Kleef is zoals hierboven al beschreven makkelijk gelegd, maar wist je dat Suse ook een directe link heeft met de Olympische Spelen? In de zomer van 2021 was ze presentator van het programma RadiOlympia tijdens de Olympische Spelen in Tokio én was ze namens de NOS het gezicht van de Paralympische Spelen. Ook in het voetbal weet ze haar weg te vinden. Zo presenteerde ze voor het EK voetbal Studio Engeland en was ze in dezelfde rol actief tijdens het WK voetbal in 2023. Ook het komende EK voetbal zal ze te zien zijn bij de NOS.

Daarnaast is Suse een vaste deelnemer aan de podcast Hard Gras en een veel geziene gast bij tv-talkshows, zoals Jeroen & Sophie en Op1. Daar wordt ze vaak ingezet als sportkenner, maar ook wanneer het haar oude liefdes aangaat: het Verenigd Koninkrijk, de Brexit en de Britse royals.

Suse van Kleef: ‘Ik kijk er naar uit de young professionals van Jong Oranje de hele middag te begeleiden tijdens de masterclass over de Olympische Spelen. Samen delen we onze passie voor sport. Dus dat wordt ongetwijfeld een inspirerende middag!’

Terug naar boven