Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Voorbeschouwing Olympische Spelen 2024 Naomi van As en Suse van Kleef

Dit evenement is voorbij

Op 22 mei is het tijd voor de volgende masterclass. We zijn te gast in SX Eindhoven én in het Philips Stadion voor een uniek en dubbelprogramma. En hoe kan het anders, dan dat we ons richten op de aankomende Olympische Spelen in Parijs.

Let op: je kan zelf bepalen of je de hele dag of een onderdeel van de dag aanwezig wilt zijn. Er wordt de hele dag een fantastisch en gratis programma aangeboden in Eindhoven. Dit organiseren wij in samenwerking met onze partners Fanbased en GoodHabitz. Hieronder vind je het programma. Onderaan vind je een uniek evenement met Dennis Warmerdam, voorafgaand aan de voorbeschouwing op de Olympische Spelen. Je kan je aanmelden voor elk van de losse evenementen.

LAATSTE KAARTEN | Voorbeschouwing op de Olympische Spelen met Suse van Kleef en Naomi van As
13.30 – 15.30 | SX Eindhoven | Gratis toegang
Op 6 loopminuten en 1 fietsminuut van Donna Strijp S bevindt zich het prachtige SX Eindhoven, dé hub voor sportmarketing in Nederland. Suse blikt met Naomi vooruit op de Olympische Spelen van Parijs. In collegetour-format worden we meegenomen in Olympische succesverhalen, Naomi’s kijk op het mooiste sportevenement ter wereld en lessen uit de topsport. Wat kunnen we in Parijs verwachten? En hoe ervaart een Olympiër zelf zo’n periode?

Over Naomi van As
Naomi van As behoeft amper introductie. Ze won alles wat er te winnen valt. Naomi werd gedurende haar 229 interlands Europees-, Wereldkampioen en tweevoudig Olympisch kampioen. Bovendien won ze de Hockey World League, de Champions Trophy en is ze twee keer uitgeroepen tot beste hockeyspeelster van de wereld. Momenteel maakt ze samen met Ellen Hoog de podcast ‘Ellen & Naomi: Super Sunday‘.

Over Suse van Kleef
Suse van Kleef is een bekende naam in de sportmedia-wereld, onder andere als NOS tv- en radiopresentator tijdens de Olympische en Paralympische Spelen Tokio 2021. Ook was ze vaste side-kick in het programma Studio France tijdens het WK Vrouwenvoetbal 2019, Studio Engeland tijdens het EK Vrouwenvoetbal 2022 en commentator bij NOS Radio 1 Langs de Lijn.


Klik hier om je gratis aan te melden via onze ticketshop

UITVERKOCHT | Netwerkborrel op een unieke locatie
16.00 – 18.00 | Philips Stadion | Gratis toegang
Tegenover SX Eindhoven, op 8 loop- en 5 fietsminuten, ligt het Philips Stadion. Daar zijn we te gast in de GoodHabitz lounge. Daar hebben we ruim tijd om na te kletsen, te genieten van een hapje en drankje (inbegrepen bij je ticket). En alles met uitzicht op het veld van de kampioen van Nederland, PSV.

De netwerkborrel in het Philips Stadion is uitverkocht!
Meld je nog snel aan voor de voorbeschouwing op de Olympische Spelen.

Deze netwerkborrel wordt aangeboden in samenwerking met GoodHabitz. Je kan nu nog gratis aan de slag met alle online trainingen. Interesse? Mail Bjorn, via bjorn.rosner@wijzijnjongoranje.nl.

Meld je aan door te mailen naar yvon.belien@fanbased.nl.

Dit evenement wordt aangeboden door Fanbased, organisator van de opleiding Sport van Morgen. Werk jij in de sport en ben je toe aan een stap in je ontwikkeling? Lees meer en meld je aan!

De projecten rondom Duurzame Inzetbaarheid worden mede mogelijk gemaakt door sociale partners
en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Terug naar boven