Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Jan Lammers neemt Jong Oranje mee op Circuit Zandvoort

Na de vorige masterclass met Wilco van Schaik, algemeen directeur van NEC Nijmegen, waren we nu te gast op het prachtige circuit van Zandvoort. Jan Lammers nam ons mee in de wereld van Formule 1, de verbinding tussen ondernemen en topsport, en hoe je het beste uit jezelf haalt. We maakten de balans op: sportief succes, tegen welke prijs? Na deze inspirerende sessie lunchten we met elkaar en kregen we een rondleiding op het indrukwekkende Circuit Zandvoort. 

Tijdens dit exclusieve evenement hadden we een waanzinnige groep van Jong Oranje leden, partners zoals CM.com en Fanbased, en deelnemers van de opleiding Sport van Morgen. Sport van Morgen is een zeer geliefde opleiding voor werkenden in de sport waar we als Jong Oranje veel mee samenwerken.

Enthousiast geworden? Gelukkig! We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende masterclass, op 22 mei in Eindhoven. Noteer de datum vast en zorg dat je erbij bent!

Next up: eerst staat ons jaarlijkse Sneakergala op het programma op 12 april. Eerder maakten we al bekend dat toffe sprekers zoals Esther Huijsmans en Sander Kruis aanwezig zijn, en host Michel van Keulen vol enthousiasme zal presenteren. Het Sneakergala is hét sportfeestje van het jaar voor young professionals in de sport en met 150+ aanwezigen hopen wij er een fantastische avond van te maken.

Terug naar boven