Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Even voorstellen: Chelsey Heijnen – Gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs

Op vrijdag 12 april vindt het jaarlijkse Sneakergala weer plaats. Een avond vol inspiratie, netwerken, kennisdeling en gezelligheid. Met trots kondigt Jong Oranje de laatste spreker van de avond aan. Niemand minder dan Chelsey Heijnen! Eerder maakten we al bekend dat Michael van Keulen het Sneakergala presenteert. Sander Kruis en Esther Huijsmans zijn de twee andere sprekers van de avond.

Chelsey Heijnen was enkele weken nog groot nieuws in Nederland. De 24-jarige Brabantse boksster, die uitkomt in de klasse tot 60 kilogram, plaatste zich voor het eerst voor de Olympische Spelen. Helemaal uit het niets kwam dat niet, want in 2017 werd ze al Europees kampioen in de jeugd en in 2022 won ze brons op het Wereldkampioenschap. In Parijs mag ze voor het eerst ook op Olympisch niveau uitkomen.

In Parijs gaat ze op jacht naar eremetaal. “De komende maanden moeten er zeker nog stappen worden gezet. Tijdens de Olympische Spelen krijg ik de allerbeste boksers ter wereld tegen. Het is aan mijn trainers om een mooi plan te bedenken richting Parijs. Aan mij om dat plan uit te voeren en daar heb ik veel vertrouwen in.”

Gelukkig weet ze voor de young professionals van Jong Oranje tijd vrij te maken tijdens het Sneakergala: ‘Ik kijk er naar uit om tussen ambitieuze leeftijdsgenoten te staan, met allemaal hun eigen doel voor ogen. Voor mij is dat een medaille op de Olympische Spelen, maar zo heeft iedereen zijn missie en visie.’

Over het sneakergala
Het Sneakergala is het grootste jaarlijkse evenement van Jong Oranje. Op 12 april vinden 150 young professionals (stagiair t/m 35 jaar) werkend in of met de sport, van Ajax en Nederlandse Loterij tot KNHB en TIG Sports, hun weg naar Utrecht voor het mooiste sportfeest van het jaar! Vorig jaar waren we stijf uitverkocht en de belangstelling is ook dit jaar weer groot. Drie sprekers nemen ons, onder leiding van een presentator, in collegetour-setting mee in hun werk in de sport. Vorig jaar waren dat Bart Vriends (Sparta Rotterdam) en Wilco Nijland (CEO Sportworx). Dit jaar is dat dus, onder andere, Sander Kruis. Vervolgens gaan de stoelen weg en is het tijd voor extra gezelligheid, hapjes, drankjes en netwerken.

Leg je mooiste sneakers maar vast klaar en wees erbij!

📍 De Utrechter, Vredenburg 40 – Utrecht
⌚ Inloop vanaf 20:00 uur
🗣 Gastspreker Sander Kruis â€“ Commercial Director van Team Visma | Lease a Bike en Esther Huijsmans â€“ Feminine Leadership Mentor en UEFA Venue Director
😍 Host: Michel van Keulen
🎟️ De kaartverkoop is gestart! De verwachting is dat de tickets er snel doorheen gaan, dus wees er snel bij!

Terug naar boven