Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Bijdragen aan een structurele, positieve leercultuur in de sport: daar zetten we ons als Jong Oranje Young Professionals voor in! Daarom kunnen spelers én werknemers in de sport tot 1 oktober gratis gebruik maken van de online trainingsbibliotheek van GoodHabitz.

GoodHabitz
GoodHabitz is hét platform waarmee je direct aan de slag kan met een grote diversiteit aan online trainingen en masterclasses. Op deze manier leer je op een manier die écht bij je past. Van toffe documentaires tot interessante magazines en van inspirerende experts tot uitdagende opdrachten. Je luistert, kijkt of doet alleen de onderdelen die passen bij jouw manier van leren. Alles mag, niet moet: je leert zoals jij dat wilt!


‘Het is cruciaal dat je omgeving stimuleert om hiermee aan de slag te gaan. Ikzelf heb ontwikkeling van mijzelf en van andere hoog in het vaandel, alleen lukt het mij ook niet om hier structureel mee aan de slag te gaan. 10 dingen gaan voor en het valt als eerste uit de agenda. Als niemand het dan stimuleert, ben je ver van huis.’

– Deelnemer GoodHabitz

GoodScan
Ga je met de online trainingen aan de slag, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je? Gelukkig hebben we daar iets op bedacht: de GoodScan! Deze laagdrempelige zelftest helpt je te ontdekken waar jouw kwaliteiten, interesses en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. De zelftest geeft je inzicht in je persoonlijkheidskenmerken, je groeikansen op diverse GoodHabitz trainingsgebieden, en welke trainingen perfect bij je passen. Jouw persoonlijke uitslag en je profielschets krijg je direct na afloop gepresenteerd. Deze resultaten blijven vervolgens op je persoonlijke pagina staan maar je kunt ze ook downloaden als pdf-bestand.

Terug naar boven