Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Het begrip en belang van ‘falen in de sport’

In de negende aflevering van de Jong Oranje Podcast gaat aanvoerder Taner Kahraman in gesprek met Bianca Wieman (KNGU) en Anders Dielessen over het begrip en belang van ‘falen in de sport’.

Als je als organisatie vooruit wilt is het belangrijk om te ontdekken wat wel en niet past of werkt. Daarom is het belangrijk om de ruimte te hebben om te ‘falen’. Aanvoerder Taner Kahraman gaat hierover in gesprek met Bianca Wieman (KNGU) en Anders Dielessen (KNLTB), beide 1ste generatie Frontrunners, en bespreekt wat een goede faal inhoud, waarom het van belang is om ruimte te voelen en te hebben om te falen en op welke manier je ervan kan leren.  Deze onderwerpen hebben de Frontrunners van NLsport in hun eerste jaar ontdekt en gedeeld met de sport, omdat als je vooruit wilt, er genoeg ruimte moet zijn voor experimenten, fouten maken om daar juist van te gaan leren. 

Uiteraard benoemen Bianca en Anders ook hun game changer in de sport! 

Bekijk video’s en blogs van de Frontrunners over dit onderwerp: https://www.nlsport-frontrunners.nl/blogs/we-zouden-het-recht-moeten-hebben-om-briljant-te-mislukken/

Luisteren kan via Spotify of via deze pagina

Terug naar boven