Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Nieuw Jong Oranje bestuur

Per maart 2023 heeft Jong Oranje een nieuw bestuur. Met een mix van bestaande Jong Oranje betrokkenen en nieuwe aanwas, hebben we een ijzersterk team. De eerste taak is simpel: werk aan de visie van Jong Oranje. Hoe trekken we de succesvolle lijn van afgelopen jaren door? En beter nog; hoe kunnen we als organisatie en platform groter en impactvoller worden?

Aan ambities en plannen geen gebrek. Op de vernieuwde website lees je al welke kant we op willen: verbinding en kennisdeling. Voor ons betekent verbinding zorgen voor gezellige borrels en evenementen om te netwerken en gezellig met je sportcollega’s te zijn. Met kennisdeling willen we een verdiepende laag en waarde toevoegen aan Jong Oranje. Dat doen we met het Jong Oranje Ontwikkelpad (JOOP), sportevenementen (bezoeken), masterclasses en nog zoveel meer.

Benieuwd naar wie er in het bestuur van Jong Oranje zitten? Klik vooral op de namen en leer meer!

Leuk nieuws! We breiden flink uit. En bij grootse plannen, meer evenementen en nรณg leukere activiteiten horen enthousiaste en gemotiveerde young professionals. We hebben inmiddels meerdere vacatures online staan! Lees alles over de vacatures en commissies of neem contact op met รฉรฉn van ons als je vragen hebt.

Terug naar boven