Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

World Padel Tour 2023 groot succes!

Op woensdag 11 oktober waren we aanwezig bij de World Padel Tour in het prachtige AFAS Live. Zoals altijd richten we onze bezoeken zo in dat we werken aan ons prachtige sportnetwerk, geïnspireerd worden door iemand achter de schermen én we volop kunnen genieten van het sportspektakel. Dat was deze keer niet anders.

De 20 beschikbare tickets waren snel vergeven onder onze enthousiaste Jong Oranje leden. Een aantal enthousiastelingen die ook mee waren naar King of the Court sloten ook nu weer aan. Bovendien zagen we veel nieuwe gezichten vanuit allerlei organisaties, zoals de KNVB, Watersportverbond Hawk-Eye Innovations. Dat veel bleven hangen voor de borrel, verbaast ons niets na de gezelligheid de hele dag!

Met vier spannende wedstrijden op het programma, waaronder twee Nederlandse teams, waren de verwachtingen hooggespannen. Dat bleek meer dan terecht. Ondanks dat de twee Nederlandse teams er zonder winst vandoor gingen, hebben we wel de latere finalisten in actie gezien. En wat was het niveau hoog!

En, naast de gezelligheid en de sport, is inspiratie voor ons extreem belangrijk. Eric Lankers, Business Director Triple Double Sportmarketing – een van de drijvende partijen achter het toernooi -, nam ons van A tot Z mee in de organisatie. Als fanaten op het gebied van sportevenementen was het, zonder te veel te verklappen, fantastisch om zijn verhalen te horen. Geloof ons, de World Padel Tour is nog lang niet uitgespeeld in Nederland. Zoals we zelf ook altijd roepen: “Droom groots!”.

Tot slot nog een speciale dank aan onze eigen fotograaf van het toernooi, Yannick Schurwanz. Zonder hem zag je niet alle toffe foto’s hieronder!


Terug naar boven