Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

De kansen en effecten van het coronavirus op de sport en de rol van innovatie hierin

In de twaalfde aflevering van de Jong Oranje Podcast gaat aanvoerder Taner Kahraman in gesprek met Gerard Dielessen (NOC*NSF) over de kansen en effecten van het coronavirus op de sport en de rol van innovatie hierin.

In het voorjaar van 2020 klom het Jong Oranje aanvoerdersteam in de pen en schreef een brief aan Gerard Dielessen over de mismatch in uitspraken rondom het innoveren in crisistijd. Aan de ene kant werd het belang hiervan onderschreven, aan de andere kant werd een groot deel van het innovatiebudget weggehaald. Dat in de tijd waarin ‘we ons uit deze crisis moeten innoveren’.

Aanvoerder Taner Kahraman bespreekt met Gerard Dielessen (algemeen directeur NOC*NSF) de effecten van de coronacrisis  op de sport, maar ook welke veerkracht sportorganisaties hebben getoond en welke kansen dit oplevert. Ook wordt er stilgestaan bij het besluit om een groot deel van het innovatiebudget weg te halen en hoe dat er nu toch komt. Als laatste gaan we in op het belang om als young professional inbreng te hebben in grotere thema’s in de sport. 

Luisteren kan via Spotify of via deze pagina

https://open.spotify.com/episode/1Fs33lmDoDK9nHU8rvBih8
Terug naar boven