Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Verlenging aanbod GoodHabitz tot 1 oktober

Bijdragen aan een structurele, positieve leercultuur in de sport: daar zetten we ons als Jong Orange Young Professionals voor in! Daarom kunnen spelers gratis gebruik maken van de online trainingsbibliotheek van GoodHabitz. Jij maakt gebruik van ons aanbod, dat officieel tot 1 juni loopt. We kunnen jullie het mooie nieuws delen dat ons aanbod is verlengd tot 1 oktober 2022! Zo kan jij de hele zomer werken aan jouw ontwikkeling! Je hoeft hiervoor niets te doen, jouw account blijft gedurende deze periode gewoon actief. 

Werk deze zomer aan jouw ontwikkeling

De zomervakantie staat voor vele voor de deur. Koffers gepakt, het huis aan kant en de auto of het vliegtuig staat klaar. Tijd voor rust en ontspanning. Heb je het gevoel dat je met een gerust hart weg kan? Of loop je eigenlijk achter de feiten aan en ga je met stress de vakantie in? 

Hoe je de vakantie ook ingaat, we gunnen je natuurlijk een moment van opladen en nieuwe ervaringen opdoen. Nu is de tijd om even de pas op de plaats te zetten en lekker te genieten. 

In de drukte van alledag is er vaak weinig tijd om stil te staan, écht stil te staan en je te bedenken waar je nu eigenlijk staat in het leven. Als je niet oplet, ben je zo een paar jaar verder. Neem deze vakantie dus even de tijd om met een open blik om te kijken en jezelf de volgende vragen stellen:

  • Wat wilde ik het eerste deel van 2022 realiseren? 
  • Wat waren mijn (impliciete) doelen en wensen? 
  • Welke stappen heb ik (on)bewust gezet?
  • Waar ben ik trots op? 
  • Welke inzichten heb je opgedaan?
  • Waar wil ik nog aan werken?
  • Is dat wat ik doe nog het juiste? 

Misschien heb je wel veel meer vragen dan antwoorden als je terugkomt van vakantie. Een training van GoodHabitz kan je hier in helpen. Wil jij na de zomer een gesprek voeren over nieuwe werkzaamheden of een salarisverhoging, dan kan de training ‘lastige gesprekken’ je handvatten geven over hoe je dit gesprek moet voeren. Heb jij leidinggevende ambities en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van leiderschap, dan kan de de training ‘coachend leidinggeven’ je helpen om de eerste stappen in die richting te zetten. Het kan natuurlijk ook zijn dat je eigenlijk opnieuw stil wilt staan bij wat je nu eigenlijk echt wilt. In dat geval helpt de training ‘regisseer je loopbaan’ je verder om eens echt te bedenken wat je nu wilt. 

Meer informatie 

Wil je meer informatie over het GoodHabitz aanbod? Neem dan contact met ons op via jongoranjenetwerk@gmail.com of via onze instagram. Ken jij nog collega’s die ook geïnteresseerd zijn in gratis ontwikkeling? Iedereen kan tot 1 oktober nog een gratis account aanvragen via deze link. Je mag deze link gewoon delen! 

Houd onze socials extra in de gaten, want we zijn ook druk bezig om een vervolg te geven aan de uitkomsten van J.O.O.P. 

Veel ontwikkelplezier deze zomer!

Terug naar boven