Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Intervisie is een manier om werk gerelateerde problemen te analyseren en samen op zoek te gaan naar oplossingen of alternatieven in het gedrag. In veel gevallen wordt intervisie ingezet wanneer er een probleem is ontstaan of wanneer jij als young professional ergens tegenaan loopt. Intervisie kan dus goed worden gezien als een georganiseerde dialoog met als doel om problemen op te lossen. Het zorgt ervoor dat het vraagstuk wat op tafel ligt wordt onderzocht vanuit verschillende perspectieven, dat inzichten worden gedeeld, dat de nieuwe mogelijkheden worden uitgewisseld en dat er verbindingen ontstaan. Door het stellen van vragen en het delen van elkaars ervaringen kunnen deelnemers van elkaar leren, steun vinden bij elkaar en hun reflectie verdiepen.

Als young professional wil je het allemaal meemaken en laten zien wat je in huis hebt. Een uitdagende en ondernemende fase in je professionele leven, waarin je je razendsnel ontwikkelt. De kunst is dus om op tijd pas op de plaats te maken. Intervisie is daarin een middel om met elkaar te ontdekken en te verhelderen. Daarom biedt Jong Oranje voor alle young professionals de mogelijkheid om samen met sportcollega’s intervisie te volgen en jouw ontwikkeling verder te stimuleren.

Aanbod

Let op: Na een zeer succesvol afgerond traject, worden er momenteel geen intervisies aangeboden.

De afgelopen twee jaar hebben we in samenwerking met Paluka intervisiebijeenkomsten georganiseerd. In deze bijeenkomsten gaan young professionals onder begeleiding van de professionals van Paluka aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. Intervisie is een intensief en persoonlijk proces. Om de kwaliteit van de bijeenkomsten te garanderen is er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar per intervisiebijeenkomst. Aanmelden voor een van de bijeenkomsten kan via onderstaande eventpagina per bijeenkomst.

Dit project wordt de sportsector aangeboden namens sociale partners en is financieel mogelijk gemaakt door het arbeidsmarktfonds Samen Presteren en de MDIEU-subsidie verstrekt door SZW.

Terug naar boven