Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

“De tour win je in bed”.

– Joop Zoetemelk

Een wijs man, die Zoetemelk. Wie het beste uit zichzelf wil halen, zorgt naast actieve training en focus voor voldoende rust en herstel. Alleen zo blijf je in topvorm. Alleen zo zorg je voor een duurzame impact. Dat geldt voor ieder van ons en zeker in de topsport. 

Je hebt niet voor niks gekozen voor dit werkveld. Een dynamische, gedreven en gepassioneerde wereld. Continu in beweging. Net als jij! Als jonge hond wil je het allemaal meemaken en laten zien wat je in huis hebt. Een uitdagende en ondernemende fase in je professionele leven, waarin je je razendsnel ontwikkelt. 

De kunst is dus om op tijd pas op de plaats te maken. Stil te staan bij jouw eigen drijfveren, talenten en missie. Waar krijg jij energie van. Wat is jouw toegevoegde waarde. In welke richting wil je je verder ontwikkelen. En hoe kun je dat vanuit je passie voor sport vervolgens vormgeven in je dagelijkse (werkende) leven.

2021-2022: Individuele ontwikkeltrajecten
Om young professionals te ondersteunen is in samenwerking met Paluka in minder dan 4 maanden aan 50 young professionals vanuit 22 verschillende sportorganisaties een individueel ontwikkeltraject aangeboden. De deelnemers hebben een Talentscan ingevuld waarna ze deze hebben besproken met zijn/haar coach. Hierna zijn de individuele coachingsessies gestart en hebben deelnemers de mogelijkheid gehad om deel te nemen aan intervisies. Hieruit zijn waardevolle patronen naar voren gekomen over de young professional in de sport, welke zijn vertaald naar ontwikkelprofielen. Elke profiel heeft zijn eigen kenmerken en uitdagingen en samen met GoodHabitz hebben wij per profiel een aantal trainingen gekoppeld die aansluiten bij de ontwikkelmogelijkheden van de young professional. 

2023: Acht gratis talentscans, de basis van jouw groei
Dit jaar biedt Paluka de Jong Oranje spelers de kans aan om gratis aan de slag te gaan met de talentscan. Met de talentscan leg jij het fundament van je toekomstige ontwikkeling. Je leert waar je staat, waar je heen wil en hoe je daar komt.

Meer weten?
Bekijk hieronder de infographic over de individuele trajecten en check de ontwikkel profielen voor young professionals.

Terug naar boven