Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Terwijl we hard werken aan de ontwikkeling van het Jong Oranje Ontwikkel Programma (JOOP), kan je natuurlijk alsnog gewoon met je ontwikkeling aan de slag. Die staat immers nooit stil.

Gratis trainingen met Good Habitz
Dankzij de samenwerking met Good Habitz, heb jij als Jong Oranje speler gratis toegang tot Good Habitz. Good Habitz is hét platform waarmee je direct aan de slag kan met een grote diversiteit aan online trainingen en masterclasses. In één klik zit je in een masterclass van Ben Tiggelaar over gedragsverandering en één klik verder zit je in een online cursus over ’the elevator pitch’, ‘excel voor gevorderden’ of ‘agile werken’!

Ga je met de online trainingen aan de slag, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je? Gelukkig hebben we daar iets op bedacht: de GoodScan! Deze laagdrempelige zelftest helpt je te ontdekken waar jouw kwaliteiten, interesses en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn.

Ontdek je talent en groeipotentie met de Talentscan van Paluka
Jong Oranje werkt al jaren samen met Paluka, dat gespecialiseerd is in coaching van young professionals. Dankzij hun jarenlange ervaring met ons en een uitstekend team met een voormalig Jong Oranje speler, weet Paluka precies hoe ze jou kunnen helpen. Daarom zijn er meerdere trajecten van talentscans, coaching en intervisies zeer succesvol afgerond. Liefst 50 young professionals uit 22 sportorganisaties deden hier aan mee. Dit jaar biedt Paluka acht gratis talentscans aan! Deze talentscans vormen de basis voor jouw verdere ontwikkeling. Een ideale start!

Waarom bieden we dit aan?

“Op lange termijn is je menselijk kapitaal je belangrijkste troef, zowel als individu als organisatie. Je beleid en investeringen op (persoonlijke en professionele) ontwikkeling is de indicator waar je over 20 jaar staat.”
(Bill Gates)

(Vrij vertaald citaat van Bill Gates)

Opleiding en ontwikkeling is cruciaal. In de sport merken we dat de doorgroeimogelijkheden voor veel werknemers beperkt zijn, en het ontwikkelaanbod achterblijft. Dat kan en mag niet zo zijn in een sector vol enthousiaste, gemotiveerde en ambitieuze young professionals. Wij springen in dat gat. Dankzij JOOP willen we elke young professional de kans geven om zijn of haar ontwikkeling vorm te geven naar eigen wens. De mogelijkheid tot groei moet er immers zijn, altijd.

Daarom bieden we, met dank aan het arbeidsmarktfonds Samen Presteren het Jong Oranje Ontwikkel Programma aan die je verder brengen op het gebied van je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Daarnaast zijn we een voorbeeld voor een collectieve aanpak hierin, waarin ook en juist alle sportorganisaties eenzelfde aandacht en middelen kunnen besteden aan hun medewerkers.

Meer weten?

Wil je meer weten over de uitkomsten van de programma’s? Check dan de infographic of mail Berend, bestuurslid Jong Oranje, via berend.keehnen@wijzijnjongoranje.nl.


Luister ook de speciale Jong Oranje Ontwikkelpodcast, een serie waarin we met interessante gasten inzoomen op het belang van (persoonlijke) ontwikkeling. In de eerste aflevering hoor je in 12 minuten alles over de ontwikkeltrajecten, met ook aan het woord Inge van den Broek, founder en coach bij Paluka.

Terug naar boven